Karakterstructuren opleidingen

Persoonlijk leiderschap word wie je bent
Live training

In deze driedaagse cursus ligt de nadruk op werken met karakterstructuren, niet alleen wat betreft eigen ontwikkelpunten maar ook in interactie met anderen. We zoomen in op jouw eigen karakterstructuren en onderzoeken hoe die doorwerken in je professionele rol in het dagelijks leven.

Naar opleiding
Product leergang coachen
Live training

Pas je de karakterstructuren van Reich al toe in je werk als coach, psycholoog of begeleider? Of wil je je gereedschapskist uitbreiden met krachtige interventies? En merk je dat de uitleg en tips aanslaan? Dan ben je misschien wel toe aan een volgende stap in je kennis en kunde.
Na deze vierdaagse verdiepingsopleiding weet je hoe je verschillende type mensen en groepen praktisch, laagdrempelig en op een ‘dieper’ niveau helpt met karakterstructuren.

Naar opleiding
Masterclass karakterstructuren
Live training

Wil je meer te weten komen over de karakterstructuren? En wat het kijken met deze bril je kan opleveren aan inzichten?
Doe dan mee met de ‘Masterclass karakterstructuren – kort en krachtig’ waarbij Tijn je gedurende een dag helemaal meeneemt in de leer van de karakterstructuren.

Naar opleiding
De zes karakterstructuren van Reich
Online training

Wil jij kennismaken met de karakterstructuren? En zo jezelf beter leren kennen? In de twee uur durende online training ‘Leer de 6 karakterstructuren en jezelf beter kennen’ maak je kennis met de karakterstructuren, om zo jezelf beter te begrijpen. En ook hoe dat invloed heeft op je werk en privéleven.

Naar opleiding
Karakterstructuren tekening vierkant 2
Online training

Wil jij karakterstructuren inzetten in jouw praktijk? In de twee uur durende online training ‘karakterstructuren inzetten in begeleiding’ maak je kennis met de karakterstructuren in begeleidingssituaties. We bespreken de verschillende aspecten in de begeleiding per karakterstructuur. En waar je als begeleider dus op moet letten.

Naar opleiding