Karakterstructuren opleidingen

Persoonlijk leiderschap word wie je bent
In deze driedaagse leergang leer je de karakterstructuren kennen en toepassen in je professionele leven. We zoomen in op de karakterstructuren en onderzoeken hoe deze doorwerken in jouw rol.  Je krijgt handvatten aangereikt om effectief te leren omgaan met zowel je eigen karakterstructuren als ook die van de mensen waarmee je werkt. Door te analyseren en interveniëren vanuit de karakterstructuren kun je het verschil maken.
Naar opleiding
Product leergang coachen
In deze vierdaagse leergang leer je karakterstructuren succesvol inzetten in begeleidingssituaties. Met dit krachtige instrument help je cliënten om diepgaand inzicht te krijgen in hun eigen patronen en hier vervolgens effectief doorheen te bewegen.

Je leert hoe je jouw cliënten kan helpen om hun patronen te zien en te begrijpen vanuit hun eigen geschiedenis.  Je bent in staat de karakterstructuren te herkennen, naar voren te halen en te ontwikkelen.

Naar opleiding
Masterclass karakterstructuren
Ben je op zoek naar persoonlijke groei en wil je beter begrijpen waarom je steeds tegen dezelfde uitdagingen aanloopt? Of misschien merk je dat gebeurtenissen uit het verleden nog steeds invloed hebben op je huidige leven. Als dit klinkt als jou, dan is onze driedaagse leergang ``Persoonlijke Ontwikkeling met Karakterstructuren`` iets voor jou!
Naar opleiding
De zes karakterstructuren van Reich
Online training

Wil jij kennismaken met de karakterstructuren? En zo jezelf beter leren kennen? In de twee uur durende online training ‘Leer de 6 karakterstructuren en jezelf beter kennen’ maak je kennis met de karakterstructuren, om zo jezelf beter te begrijpen. En ook hoe dat invloed heeft op je werk en privéleven.

Naar opleiding
Karakterstructuren tekening vierkant 2
Online training

Wil jij karakterstructuren inzetten in jouw praktijk? In de twee uur durende online training ‘karakterstructuren inzetten in begeleiding’ maak je kennis met de karakterstructuren in begeleidingssituaties. We bespreken de verschillende aspecten in de begeleiding per karakterstructuur. En waar je als begeleider dus op moet letten.

Naar opleiding