Opleiding
Opleiding

Als verdieping op mijn boek ‘Word wie je bent – Handboek karakterstructuren’ bied ik twee leergangen aan met als doel professioneel te leren werken vanuit het model van karakterstructuren. Op de pagina karakterstructuren is meer informatie te vinden over de leergangen en deelname. Ook verzorg ik lezingen of losse trainingen vanuit karakterstructuren binnen organisaties, managementopleidingen en teams.

Train de trainer

In organisaties wordt het gezien de economische ontwikkelingen steeds belangrijker om kennis binnen te halen én te houden. Ik leid graag mensen op in de organisatie om in de rol van trainer te stappen binnen hun organisatie daar waar het gaat over communicatie, samenwerking, coachvaardigheden en trainersvaardigheden. Hiervoor ontwerp ik trajecten met een scherp oog voor de benodigde inhoudelijke kennis en de vaardigheden als trainer. Deze trajecten bestaan meestal uit een uitgebalanceerde combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele bijeenkomsten.

Training

Soms is het voor de organisatie belangrijk dat de medewerkers specifieke vaardigheden versterken. Vanuit mijn jarenlange ervaring als Universitair docent en trainer voor bedrijven heb ik expertise in het trainen van:

  • Communicatievaardigheden
  • Samenwerken
  • Klantgerichtheid
  • Leiderschapsvaardigheden
  • Omgaan met emoties

Train de trainer ‘in company’

In organisaties wordt het gezien de economische ontwikkelingen steeds belangrijker om kennis binnen te halen én te houden. Ik leid graag mensen op zodat zij in de rol van trainer kunnen stappen binnen hun organisatie op het gebied van communicatie, samenwerking, coachvaardigheden en trainersvaardigheden. Hierdoor blijft de kennis behouden in de organisatie en kan deze doorgegeven worden. Hiervoor ontwerp ik trajecten met een scherp oog voor de benodigde inhoudelijke kennis en de vaardigheden als trainer. Deze trajecten bestaan meestal uit een uitgebalanceerde combinatie van groepsbijeenkomsten en individuele bijeenkomsten die incompany gegeven worden.

Erkend CRKBO opleidingsinstituut

Ponjee Advies is een door het CRKBO erkend opleidingsinstituut. Op alle trainingen en opleidingen van Ponjee Advies zijn de algemene voorwaarden voor training en opleiding van toepassing. Op de overige activiteiten zijn de algemene voorwaarden van Ponjee Advies van toepassing. Deze zijn hier te downloaden.