Supervisie bijeenkomsten 'Begeleiden vanuit Karakterstructuren'

Voor wie

Voor coaches, begeleiders en therapeuten die de verdiepings- of coachleergang gevolgd hebben en nog verdere verdieping zoeken in het werken met karakterstructuren in de eigen praktijk. Het werken met karakterstructuren vraagt een doorgaande ontwikkeling, tijdens het werk kan je tegen situaties aanlopen waarover je vraagtekens hebt. Dan is het fijn  om deze te delen in een groep professionals die allen werken met karakterstructuren.

Programma

De bijeenkomsten zijn gebaseerd op cases uit de eigen praktijk die we gedurende de dag behandelen. We analyseren welke karakterstructuren een reactie op elkaar hebben in de casus en bespreken dit uitgebreid. Tijn Ponjee zal als supervisor de bijeenkomsten leiden en vanuit haar expertise feedback en tips geven.

Resultaat

De analyse en invalshoeken die dit oplevert betekenen een professionele verdieping.. Je vergroot je bewustwording in het werken met de karakterstructuren en leert nog beter omgaan met de verschillende situaties die je tegenkomt in begeleidingssituaties en vanuit de karakterstructuren wil benaderen.