De online training is een hele fijne instap waarin waardevolle kennis en tips gedeeld worden welke direct toepasbaar zijn. Na de training ontvang je ook nog eens een handige handout. Kortom, een aanrader!

Eric Souren

Duidelijke, gestructureerde en heldere uitleg door de begeleider. De voorbeelden uit haar eigen leefwereld en praktijk maakten de theorie toepasselijker. De filmpjes die werden getoond waren zeker een meerwaarde. Ideale manier om meer inzicht te krijgen in gedragingen en patronen van jezelf en mensen om je heen. Voor mij zeker een manier om met meer mededogen in het leven te kunnen staan.

Helga Schroyens

Duidelijke en leerzame training. Goed begeleid en fijn met filmpjes ertussen om de structuren nog beter te begrijpen. Ook de duur was precies goed. Bedankt.

Charissa

Dit online webinar geeft je heelwat inzicht in hoe karakterstructuren ingrijpen op jouw “zijn” en de consequenties voor je dagelijks leven en werk. Tijn Ponjee heeft heel wat expertise samengebracht in dit webinar, die je in twee uur een basisinzicht geven in hoe jij in elkaar steekt, waar dat vandaan komt en hoe je daar mee kan omgaan.

Johan van Overbeke

Goede interaktie met deelnemers via de vragen. Mooie afwisseling met gefilmde typeringen. Kunde, inzicht in materie en ervaring van Tijn kwamen goed naar voren. De leer van de karakterstructuren zoals Tijn die kundig en met ervaring presenteert is een mooie bril om naar eigen en andermans (onhandig) gedrag en reacties op situaties te kijken

Harry van Velthoven