Welkom

Welkom op de site voor karakterstructuren. Hier is meer informatie te vinden over karakterstructuren als hulpmiddel bij coaching, persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Het boek 'Word wie je bent' Handboek karakterstructuren is geschreven door Tijn Ponjee. Tijn Ponjee is psycholoog en organisatie adviseur. Na haar studie volgde zij diverse vervolgopleidingen bij het ITIP, Academie voor Psychodynamica en School Voor Coaching.

'Word wie je bent' is een laagdrempelig handboek waarin de karakterstructuren van Reich helder beschreven staan. Zowel de kenmerken, oorsprong kwaliteiten en ontwikkeling van elke structuur komt aan de orde. Het is te bestellen op deze site. Inmiddels is de derde druk van 'Word wie je bent - Handboek karakterstructuren' verkrijgbaar.

Op de pagina test je structuur kun je een karakterstructuren test doen om een eerste beeld te krijgen van de karakterstructuren die op jou van toepassing zijn. De karakterstructuren die onderscheiden worden zijn: afwezig (schizoide), onverzadigbaar (oraal), vervloeiend (symbiotisch), opofferend (masochistisch), afstandelijk (rigide) en wantrouwig (psychopatisch).

Tijn Ponjee organiseert opleidingen voor professionals, lezingen en persoonlijke ontwikkeltrajecten vanuit de invalshoek van karakterstructuren. Zie voor meer informatie bij opleidingen.
 


Algemene Voorwaarden | Disclaimer